Japonsko jednoduše
4 RYCHLÉ RECEPTY:
1.Na oleji osmahněte cibulku, přidejte pokrájenou japonskou listovou zelninu, nejdříve řapíky na 2-3 min., pak listy asi na minutu. Vmíhcejte namačkany česnek, osolte opepřete, zakápněte bílím vinným octem pokud máte chuť. Posypte sezamovým semínkem.
2.Japonsko se parádně hodí osmahnout na zázvoru a se sójovou omáčkou.
3.A co polévka? Už jste měli? Osmahněte cibulku, na to krátce česnek a zázvor, přidejte ještě nakrájenou cibuly, česnek, zázvor, řapíkatý celer, vařte 10 minut ve 4 šálcích vody. Pokrájejte mrkev na nudličky, oddělte stonky pak choi a další japonské zeleniny pokrájejte, vhodtě do hrnce,krátce povařte, přidjete pokrájené listy, trochu tamar ( sójové) omáčky, bílí pepř a vařte celkem 5 minut. podávejte se utopeným poached egg.
4.Nebo vyzkoušejte plněný list. Listy napněte rýží, zeleninou dle chuti a kořením.